Direkt zum Inhalt
Teilen+
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Linkedin
Die Berner Rösterei
  • Blasercafé
  • Rösterei Kaffee und Bar
  • Blaser Trading
Warenkorb

Ihr Warenkorb ist leer.

Preis inkl. MwSt.
Zum Warenkorb

Bookmarks

Mein Konto
  • Anmelden
  • de
  • en
  • fr
Startseite

Main navigation

  • Shop
  • Bürokaffee
    • Kleinunternehmen & Home Office
    • Mittlere- und Grossunternehmen
  • Gastronomie
    • Kompetenzen
    • Kundenberater
    • Kaffeemaschinen & Equipment
    • Liefertouren Gastronomie
    • Eventmaterial
    • Rent a Barista
  • Individuelle Lösungen
    • Private Label
    • Airline Catering
  • Kaffeekurse
    • Kurse
    • Kurslokal
    • Anmelde- und Teilnahmebedingungen
  • Nachhaltigkeit
    • Nachhaltigkeitsbericht
    • Zertifizierungen
    • Verhaltenskodex
    • Projekte im Ursprung
  • Über uns
    • Philosophie
    • Geschichte
    • Familie
    • Team
    • Karriere
    • Berufslehre
  • Blog
  • Kontakt
    • Kontaktieren Sie uns
    • Verkaufsstellen
    • Internationale Distributionspartner
Zurück zur Übersicht
16.03.2025
 – 
21.03.2025

Q Arabica Combo course and exam

Organisation

Course date: June 16 - 21, 2025

Course duration:

6 days

Course day:

daily, 8.30am to 5.30pm,

daily lunches on the course premises will be provided and are included in the course fee

Course venue: Course venue in the Rösterei Kaffee und Bar, Güterstrasse 6, 3008 Bern
Course language: English

Course price:

per person CHF 2,600.– incl. 8.1 % VAT.

Instructor: Marcela Vásquez

Certification:

Students who successfully pass the 19 exams will receive their Q Grader certificate which remains valid for a period of 3 years.

Participants:

a maximum of 12

Previous knowledge:

basic coffee sensory and cupping skills are highly recommended

Register: Next to this webshop, please also register at:

https://database.coffeeinstitute.org/course/6836

 

© 2025 Blasercafé AG

Footer menu

  • Newsletter
  • AGB
  • Lieferbedingungen
  • Datenschutz
  • Impressum
  • Jobs

Folge uns auf